• Посилання скопійовано

Якою є вартість оптової ліцензії на тютюнові вироби?

На період з 1 січня 2022 року по 31 грудня 2022 року включно річну плату за ліцензії на право оптової торгівлі тютюновими виробами встановлено у розмірі 150 розмірів мінімальної заробітної плати

Якою є вартість оптової ліцензії на тютюнові вироби?

Південне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків розповідає, що відповідно до ст. 15 Закону України від 19.12.1995 р. №481/95-ВР «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, рідин, що використовуються в електронних сигаретах, та пального» із змінами та доповненнями, річну плату за ліцензії на право оптової торгівлі встановлено у розмірі:

  • алкогольними напоями, крім сидру та перрі (без додання спирту) – 500000 гривень;
  • тютюновими виробами – 500000 гривень;
  • сидром та перрі (без додання спирту) – 780 гривень;
  • виключно пивом для виробників пива з обсягом виробництва до 3000 гектолітрів на рік – 30000 грн, обсяг виробництва розраховується з дня внесення плати за ліцензію до дня внесення наступного платежу.

Тимчасово, на період з 1 січня 2022 року по 31 грудня 2022 року включно, річну плату за ліцензії на право оптової торгівлі тютюновими виробами встановлено у розмірі 150 розмірів мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня року, за який вноситься щорічний платіж.

Ліцензії на право оптової торгівлі видаються терміном на п’ять років уповноваженими Кабінетом Міністрів України органами виконавчої влади.

***

Джерело: ДПС по роботі з великими платниками податків

Рубрика: Оподаткування/Акцизи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Акцизи»