• Посилання скопійовано

Нюанси реєстрації АН під час війни

У разі неможливості зареєструвати АН в ЄРАН дозволяється переміщення пального або спирту етилового транспортними засобами за наявності ТТН, яка повинна містити всю інформацію, що має міститися у відповідній акцизній накладній

Нюанси реєстрації АН під час війни

У Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області інформують, що  7 березня 2022 р набрав чинності Закон України 03.03.2022 р. №2118-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо особливостей оподаткування та подання звітності у період дії воєнного стану».

Зокрема, Підрозділ 10 розділу XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України доповнено пунктом 69.4 такого змісту:

Даним пунктом визначено, що у разі неможливості зареєструвати акцизну накладну в Єдиному реєстрі акцизних накладних дозволяється переміщення пального або спирту етилового транспортними засобами за наявності товарно-транспортної накладної, яка повинна містити всю інформацію, що має міститися у відповідній акцизній накладній, яка повинна бути зареєстрована в Єдиному реєстрі акцизних накладних, протягом строків, визначених у цьому пункті.

Ці зміни діють тимчасово, на період до припинення або скасування воєнного стану на території України.

Закон розміщено за посиланням.

Джерело: ДПС у Чернівецькій області

Рубрика: Оподаткування/Акцизи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Акцизи»