• Посилання скопійовано

Чи штрафують за нереєстрацію АН та неподання даних про залишки та обіг пального під час війни?

За неподання/несвоєчасне подання даних про фактичні залишки пального та обсяг обігу пального або спирту етилового, вчинені під час дії війни, штрафи не застосовуються

Чи штрафують за нереєстрацію АН та неподання даних про залишки та обіг пального під час війни?

Податківці у ЗІР зауважили, що штрафні санкції за порушення граничних термінів реєстрації акцизних накладних/розрахунків коригування до акцизних накладних в Єдиному реєстрі акцизних накладних (далі – ЄРАН) та за неподання/несвоєчасне подання електронних документів, що містять дані про фактичні залишки пального та обсяг обігу пального або спирту етилового, вчинені під час дії воєнного стану, не застосовуються.

Обов’язки щодо реєстрації акцизних накладних/розрахунків коригування до акцизних накладних в ЄРАН та подання електронних документів, що містять дані про фактичні залишки пального та обсяг обігу пального або спирту мають бути виконані суб’єктом господарювання протягом шести місяців після припинення або скасування воєнного стану в Україні.

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Оподаткування/Акцизи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Акцизи»