• Посилання скопійовано

12 травня - останній термін подання заяви про відсутність об’єкта для екоподатку

Оскільки базовий податковий період щодо екологічного податку дорівнює календарному кварталу, граничним терміном подання повідомлення про відсутність об'єкта обчислення податку є 12 травня 2014 року

12 травня - останній термін подання заяви про відсутність об’єкта для екоподатку

Міндоходів нагадує, що платник екологічного податку, який не планує з початку звітного року здійснення викидів, скидів забруднюючих речовин, розміщення відходів, утворення радіоактивних відходів, повинен повідомити про це відповідний орган доходів і зборів за місцем розташування джерел забруднення.

Крім цього, такий платник складає заяву у довільній формі про відсутність у нього у звітному році об'єкта обчислення екологічного податку.

Оскільки базовий податковий (звітний) період щодо екологічного податку дорівнює календарному кварталу, граничним терміном подання повідомлення та складання заяви про відсутність у нього об'єкта обчислення екологічного податку є 12 травня 2014 року (Роз'яснення Міндоходів від 24.04.2014 року).

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/Інші податки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інші податки»