• Посилання скопійовано

Нові рахунки для зарахування платежів для платників податків у Тернопільській області

Зміни стосуються кодів класифікації доходів бюджету 17060000 «Збір у вигляді цільової надбавки до діючого тарифу на природний газ для споживачів усіх форм власності». Зарахування на нові рахунки розпочинається з 10 червня 2014 року.

Нові рахунки для зарахування платежів для платників податків у Тернопільській області

Реквізити нових рахунків для зарахування надходжень розміщено на суб-сайті Територіальних органів Міндоходів у Тернопільській області у розділі «Бюджетні рахунки». Зарахування на нові рахунки розпочинається з 10 червня 2014 року.

Нові рахунки відкриваються за балансовим рахунком 3111 «Надходження до загального фонду державного бюджету» по таких кодах класифікації доходів бюджету:

17060100 – Збір у вигляді цільової надбавки до діючого тарифу на природний газ для споживачів усіх форм власності, який  справляється за поставлений природний газ споживачам на підставі укладених з ними договорів;

17060200 – Збір у вигляді цільової надбавки до діючого тарифу на природний газ для споживачів усіх форм власності, який справляється за імпортований суб’єктами господарювання природний газ для споживання ними як палива або сировини»

17060300 – Збір у вигляді цільової надбавки до діючого тарифу на природний газ для споживачів усіх форм власності, який справляється за видобутий суб’єктами господарювання та спожитий ними природний газ як паливо або сировина.

Водночас починаючи з 10 червня 2014 року рахунки, що були відкриті з початку року за кодом класифікації доходів бюджету 17060000 «Збір у вигляді цільової надбавки до діючого тарифу на природний газ для споживачів усіх форм власності», символом звітності 073 будуть заблоковані.

Зарахування коштів по усіх інших платежах буде проводитись на раніше діючі рахунки.

Джерело: ДФС у Тернопільській області

Рубрика: Оподаткування/Інші податки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інші податки»