• Посилання скопійовано

На що витрачатимуть кошти від туристичного збору? - проект

Кошти від туристичного збору пропонують використовувати виключно для просування туристичного продукту та розвитку туристичної інфраструктури відповідної територіальної громади

На що витрачатимуть кошти від туристичного збору? - проект

ВРУ пропонують визначити, що кошти від туристичного збору використовуються виключно для просування туристичного продукту та розвитку туристичної інфраструктури відповідної територіальної громади

Відповідний законопроект №2502а “Про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо туристичного збору)” було зареєстровано у ВР 13 серпня.

Окрім того, депутати хочуть виключити з переліку осіб, які не можуть бути платниками туристичного збору, осіб, які прибули у відрядження.

Джерело: Закон&Бізнес

Рубрика: Оподаткування/Інші податки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інші податки»