• Посилання скопійовано

ДФС готує нову декларацію з податку на нерухомість

Завершується робота з розробки нової форми декларації з податку на нерухоме майно, якою передбачено декларування сум податку за різними типами нерухомості окремими додатками (розрахунками)

ДФС готує нову декларацію з податку на нерухомість

Податківці у листі від 25.01.2017 р. № 1468/6/99-99-15-02-02-15 повідомили, що ДФСУ здійснюється доопрацювання програмного забезпечення в частині перенесення сум податкових зобов’язань до інтегрованої картки платника згідно поданих уточнюючих декларацій за 2016 рік, зокрема, пов’язаних із виправленням помилково зазначених кодів типів нерухомості.

Водночас ДФС завершується робота з розробки нової форми Декларації з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, якою передбачено декларування сум податку за різними типами нерухомості окремими додатками (розрахунками). Після погодження із зацікавленими структурними підрозділами проект такої декларації буде передано для розгляду та затвердження до Міністерства фінансів України.

***

Читайте також:

Код типу нерухомості в декларації виправлений самостійно: чи буде штраф? 

Адміністрування податку на нерухомість у 2017 році: роз'яснення ДФС 

- Податок на майно-2017: що і для кого змінилося?

- Ставки місцевих податків і зборів для м. Києва на 2017 рік  

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/Інші податки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інші податки»