• Посилання скопійовано

Екологічний податок та рентну плату за I квартал платимо за новими ставками

Граничними термінами подання декларацій та сплати податкових зобов’язань за І квартал 2017 року є 10 та 19 травня 2017 року відповідно

Екологічний податок та рентну плату за I квартал платимо за новими ставками

ДФС у м. Києві нагадує, що Законом №1791-VІІІ внесені зміни та викладені у нових розмірах ставки рентних платежів та екологічного податку. Збільшені ставки застосовуються при обчисленні податкових зобов’язань, що виникли з 1 січня 2017 року. Докладно про це тут>>

Граничними термінами подання декларації та сплати податкових зобов’язань за І квартал 2017 року (для квартального звітного періоду) є 10 травня та 19 травня 2017 року відповідно.

Наказом Мінфіну від 07.11.2016 р. № 927 затверджено у новій редакції форму декларації з рентної платиТакож про це тут>>

За новою формою платники рентної плати за користування надрами при видобуванні вуглеводневої сировини та рентної плати за користування радіочастотним ресурсом України вперше звітували за січень 2017 року, інші платники рентної плати - починаючи з І кварталу 2017 року.

Декларація  екологічного податку затверджена Наказом Мінфіну від 17.08.2015 р. №715. Невід’ємною частиною декларації є додатки (розрахунки). Відповідний тип додатка забезпечує обчислення податкового зобов’язання за відповідним видом об’єкта оподаткування - викиди в атмосферне повітря, скиди у водні об’єкти та інші.

При цьому для кожного стаціонарного джерела забруднення, об’єкта за місцем здійснення скидів забруднюючих речовин у водні об’єкти, а також кожного місця чи об’єкта для розміщення відходів складається окремий розрахунок (додаток).

Джерело: ДФС у м. Києві

Рубрика: Оподаткування/Інші податки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інші податки»