• Посилання скопійовано

ДФС про сплату військового збору відокремленими підрозділами

Відокремлений підрозділ, який має власний код ЄДРПОУ та зареєстрований в ОДПІ ДФС, перераховує самостійно військовий збір як за себе, так і за свої неуповноважені підрозділи до відповідного бюджету за своїм місцезнаходженням

ДФС про сплату військового збору відокремленими підрозділами

ДФСУ в індивідуальній податковій консультації від 18.05.2017 р. №276/6/99-99-13-01-01-15/IПК нагадала, що відокремлений підрозділ, який має власний код ЄДРПОУ та зареєстрований в ОДПІ Головного управління ДФС, перераховує самостійно військовий збір як за себе, так і за свої неуповноважені підрозділи до відповідного бюджету за своїм місцезнаходженням (місцем реєстрації) на відповідні рахунки, відкриті в органах ДКСУ для ОДПI.

Відокремлений підрозділ, якому в установленому порядку надано повноваження щодо нарахування, утримання і сплати (перерахування) до бюджету податку, самостійно подає податковий розрахунок за формою №1ДФ до контролюючого органу за своїм місцезнаходженням.

Якщо відокремлений підрозділ юридичної особи (головного підприємства та/або уповноваженого відокремленого підрозділу) не уповноважений нараховувати, утримувати і сплачувати податок до бюджету, податковий розрахунок у вигляді окремого витягу за такий підрозділ подає юридична особа до контролюючого органу за своїм місцезнаходженням та надсилає копію розрахунку до контролюючого органу за місцезнаходженням відокремленого підрозділу в установленому порядку.

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: ДФСУ

Рубрика: Оподаткування/Інші податки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інші податки»