• Посилання скопійовано

Які коефіцієнти рентабельності гірничодобувних підприємств застосовуються у 2018 році?

Державна комісія України по запасах корисних копалин рекомендує встановити тимчасові коефіцієнти рентабельності: для нафтогазодобувних підприємств – 1,43, для інших гірничодобувних підприємств – 0,33

Які коефіцієнти рентабельності гірничодобувних підприємств застосовуються у 2018 році?

ДФСУ листом від 06.03.2018 р. №6696/7/99-99-12-03- 04-17 надала лист ДКЗ від 19.02.2018 р. №197/02  про тимчасовий коефіцієнт рентабельності для гірничодобувних підприємств, який застосовується для обчислення податкових зобов’язань з рентної плати за користування надрами для видобування корисних копалин за розрахунковою вартістю одиниці видобутої корисної копалини  у 2018 році.

Так, рекомендовано встановити тимчасові коефіцієнти рентабельності гірничодобувних підприємств (промислів) на ділянках надр, де проводиться господарська діяльність з видобування корисних копалин, але геолого-економічна оцінка їхніх запасів з належним визначенням цього коефіцієнта ще не виконана, для застосування користувачами надр при обчисленні податкових зобов’язань у 2018 році, а саме:

  • для нафтогазодобувних підприємств – 1,43;
  • для інших гірничодобувних підприємств – 0,33.

Читайте також: Застосування коефіцієнтів рентабельності під час обчислення рентної плати: рекомендації ДФСУ

Джерело: ДФС у Дніпропетровській області

Рубрика: Оподаткування/Інші податки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інші податки»