• Посилання скопійовано

Розпочався прийом заявок від фермерів на отримання кредиту до 500 000 грн

Як повідомляють в Укрдержфонді, прийом заявок триватиме до 27 травня 2018 року

Розпочався прийом заявок від фермерів на отримання кредиту до 500 000 грн

Укрдержфонд повідомляє про початок проведення конкурсу на отримання фінансової підтримки на поворотній основі за бюджетною програмою «Надання кредитів фермерським господарствам». 

Переможці конкурсу отримують фінансову підтримку на поворотній основі у розмірі, що не перевищує 500 тис. гривень, із забезпеченням зобов’язання щодо повернення бюджетних коштів на строк до 5 років.

Загальна сума коштів, що будуть розподілені, становить 43,1 млн. гривень.

Заявки та документи для участі в конкурсі подаються  з 27.04.2018 р. по 27.05.2018 р. до регіональних комісій  керівником фермерського господарства особисто або уповноваженою особою, а також надсилаються рекомендованими листами на адреси регіональних відділень Укрдержфонду. Заявки, що надійшли після закінчення строку їх подання, не розглядаються.

 

 

Хто може взяти участь в конкурсі?

До участі в конкурсі допускаються всі фермерські господарства крім тих:

  • які мають заборгованість перед Укрдержфондом та його регіональними відділеннями,
  • яких визнано банкрутами,
  • щодо яких порушено справу про банкрутство та які перебувають у стадії ліквідації,
  • у яких виявлено факти незаконного одержання та/або нецільового використання бюджетних коштів.

 

Порядок проведення конкурсу

Конкурс буде проводитися в два етапи:

1 етап. Прийом заявок та документів для участі в конкурсі, визначення переліку фермерських господарств, що претендують на одержання фінансової підтримки – проводиться регіональними комісіями Фонду (за адресами регіональних відділень Укрдержфонду).

2 етап. Конкурсний відбір та формування реєстру фермерських господарств, що отримали право на одержання фінансової підтримки – проводиться конкурсною комісією з питань надання фінансової підтримки (Укрдержфонд, м. Київ, вул. Б. Грінченка, 1).

Перелік документів, які подаються для участі у конкурсі, передбачений п. 8 Постанови КМУ від 25.08.2004 р. №1102 (зі змінами). 

Джерело: Укрдержфонд

Рубрика: Оподаткування/Інші податки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інші податки»