• Посилання скопійовано

Який код застосовується бюджетниками-орендодавцями для сплати земельного податку?

Держказначейство роз’яснило, що бюджетна установа - орендодавець сплачує земельний податок за КЕКВ 2800 «Інші поточні видатки»

Який код застосовується бюджетниками-орендодавцями для сплати земельного податку?

Держказначейство у листі від 02.08.2018 р. №16/10/135-12657 роз’яснило, що компенсація земельного податку сплачується орендарем у складі орендної плати або як відшкодування таких витрат орендодавця.

Плата за користування земельною ділянкою орендарем здійснюється за КЕКВ 2240 «Оплата послуг (крім комунальних)» (пп. 2.2.4-6 Інструкції №333).

Бюджетна установа - орендодавець сплачує земельний податок за КЕКВ 2800 «Інші поточні видатки» (пп. 2.6-1 Інструкції).

У разі відшкодування земельного податку орендарем кошти мають зараховуватися на реєстраційні рахунки орендодавця за КЕКВ 0000.

***

Читайте також: Не пропустіть! 29 серпня — граничний термін сплати податку на нерухоме майно та земельного податку

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/Інші податки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інші податки»