• Посилання скопійовано

Переліки баз олімпійської та паралімпійської підготовки для пільги з податку на нерухомість оновлено

Кабмін затвердив нові переліки баз олімпійської та паралімпійської підготовки

Переліки баз олімпійської та паралімпійської підготовки для пільги з податку на нерухомість оновлено

ДФС у Дніпропетровській області повідомляє, що відповідно до пп. 266.2.2, пп. 282.1.3пп. 288.5.5 ПКУ КМУ постановою від 24.10.2018 р. №871 затвердив:

  • перелік баз олімпійської та паралімпійської підготовки, об’єкти нежитлової нерухомості яких не є об’єктом оподаткування, згідно з додатком 1 до Постанови №871;
  • перелік баз олімпійської та паралімпійської підготовки, що звільняються від сплати земельного податку, згідно з додатком 2 до Постанови №871;
  • перелік баз олімпійської, паралімпійської та дефлімпійської підготовки, розмір орендної плати за земельні ділянки яких не може перевищувати 0,1% нормативної грошової оцінки, згідно з додатком 3 до Постанови №871.

Постановою №871 визнано такою, що втратила чинність, постанова КМУ від 17.07.2015 р. №496 «Про затвердження переліку баз олімпійської та паралімпійської підготовки, що звільняються від сплати земельного податку».

Постанова №871 опублікована в офіційному виданні «Урядовий кур’єр» від 03.11.2018 р. №207 і вона набула чинності 03.11.2018 р.

Джерело: ДФС у Дніпропетровській області

Рубрика: Оподаткування/Інші податки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інші податки»