• Посилання скопійовано

КМДА затвердила Програму податкової культури у місті Києві на 2019-2023 роки

За відповідний проект рішення проголосували 80 депутатів. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник

КМДА затвердила Програму податкової культури у місті Києві на 2019-2023 роки

Перший заступник голови КМДА Микола Поворозник повідомив, що у період реалізації адміністративної та податкової реформ, в основі яких є зміна методів роботи фіскальних органів, особливої актуальності набуває питання гармонізації відносин між цими органами та платниками податків.

«Основна мета програми – формування у суспільстві податкової свідомості та збільшення рівня добровільних надходжень від сплати місцевих податків та зборів. Програма передбачає поширення податкових знань у суспільстві та зосередження уваги на тому, що сплата податків – громадянський обов’язок перед державою та суспільством. Маємо надію, що реалізація заходів вплине на збільшення надходжень до бюджету столиці, у першу чергу, за рахунок добровільної сплати податків і зборів», – зауважив Микола Поворозник.

Він зазначив, що на виконання заходів Програми формування податкової культури у місті Києві на 2019-2023 роки з міського бюджету спрямують 41 млн грн.

Джерело: Київська міська державна адміністрація

Рубрика: Оподаткування/Інші податки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інші податки»