• Посилання скопійовано

Профспілки проти збільшення ставки військового збору

Профспілки вважають, що реалізація введення ставки ВЗ у розмірі 3% призведе до збільшення податкового навантаження на фізичних осіб та, як наслідок, зменшення їх доходів та купівельної спроможності, гальмування легалізації трудових відносин

Профспілки проти збільшення ставки військового збору

Голова СПО об’єднань профспілок, Голова ФПУ Григорій Осовий звернувся листом до Комітетів Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики, з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів, з питань економічного розвитку щодо низки економічних законопроектів з проханням врахувати позицію профспілок при їх розгляді.

Йдеться про законопроекти про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо справляння окремих податків і зборів у період воєнного, надзвичайного стану (реєстр. № 7311, 7311-1, 7311-2, 7311-д).

Пропозиції стосуються підвищення ставки військового збору з 1,5 до 3 відсотків, оподаткування благодійної допомоги у формі профспілкової виплати, подання інформації про членство працівника у профспілковій організації, внесення пропозицій з пенсійних питань, строку дії запропонованих змін до Законів України тощо.

Лист СПО об’єднань профспілок додається

***

Читайте також: Збільшення ВЗ до 3%, повернення оподаткування імпорту та зміни у перевірках ДПС відкладаються!

***

Джерело: Федерація профспілок України

Рубрика: Оподаткування/Інші податки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інші податки»