• Посилання скопійовано

Податківці просять сплатити ренту за червень 29 липня

З метою рівномірного податкового навантаження платникам податків суму рентної плати за радіочастоти за червень 2022 року рекомендовано сплатити не пізніше 29 липня 2022 року

Податківці просять сплатити ренту за червень 29 липня

ДПС у Львівській області розповідає, що Порядок справляння рентної плати за користування радіочастотним ресурсом України регламентується розділом ІХ Податкового кодексу України.

Для рентної плати за користування радіочастотним ресурсом України визначено базовий податковий (звітний) період, що дорівнює календарному місяцю.

Платник рентної плати протягом 20 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) місяця, подає до контролюючого органу за місцем податкової реєстрації податкову декларацію з рентної плати із відповідним додатком (форма Податкової декларації з рентної плати затверджена наказом Мінфіну від 17.08.2015 р. №719).

Сума податкових зобов’язань з рентної плати, визначена у податковій декларації за податковий (звітний) місяць, сплачується платником до бюджету протягом 10 календарних днів після закінчення граничного строку подання такої податкової декларації.

Оскільки граничний термін сплати податкових зобов’язань за червень 2022 року припадає на 01 серпня поточного року, з метою рівномірного податкового навантаження рекомендуємо платникам податків сплатити податкові зобов’язання з рентної плати за користування радіочастотним ресурсом України, які нараховані за червень 2022 року,  не пізніше 29 липня 2022 року.

Джерело: ДПС у Львівській області

Рубрика: Оподаткування/Інші податки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інші податки»