• Посилання скопійовано

Куди перераховувати ПДФО

На який рахунок перераховувати податок на доходи юридичної особи:

1) яка нарахувала податок на доходи та утримала його із зарплати робітника на додаткове благо (використання службового телефону);

2) яка за користування майном співробітнику нарахувала орендну плату та утримала податок на доходи?

У зв’язку з прийняттям Закону України «Про Державний бюджет України на 2012 рік» та з метою удосконалення бюджетної класифікації наказом Міністерства фінансів України від 29 грудня 2011 року №1813 затверджено зміни до бюджетної класифікації, затвердженої наказом Міністерства фінансів України від 14.01.2011 р. №11 «Про бюджетну класифікацію» (зі змінами та доповненнями).

Код бюджетної класифікації податку на доходи фізичної осіб з сум, нарахованих найманому працівнику, як додаткове благо та за орендну плату: 11010400 — податок на доходи фізичних осіб, що сплачується податковими агентами, із доходів платника податку інших ніж заробітна плата».

Реквізити рахунків для зарахування надходжень до бюджетів усіх рівнів, які діяли протягом 2011 року, залишаються чинними у 2012 році, крім реквізитів рахунків зі сплати податку на доходи фізичних осіб, зарахування коштів на які розпочинається з 6 лютого 2012 року.

Повний перелік реквізитів рахунків для зарахування платежів до державного та місцевого бюджетів у 2012 році розміщено на дошках оголошень у державних податкових інспекціях у районах м. Києва, на веб-сторінці ДПС у м. Києві та веб-сторінці ГУ ДКС України у м. Києві — www.treasury.kiev.ua.

 

Рубрика: Оподаткування/ПДФО

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДФО»