• Посилання скопійовано

Столичні податкові агенти, які мають підрозділи в Криму, сплачують ПДФО на рахунки Києва

Враховуючи складну економічну та політичну ситуацію, податкові агенти столиці, які мають підрозділи в Криму, повинні сплачувати податок на доходи фізосіб на казначейські рахунки у м. Києві

Столичні податкові агенти, які мають підрозділи в Криму, сплачують ПДФО на рахунки Києва

ГУ Міндоходів у м. Києві повідомляє, що податкові агенти – юридичних та фізичних осіб – підприємців, які мають підрозділи (не уповноважені до сплати ПДФО) на території АР Крим та м. Севастополь і за які головне підприємство сплачувало податок до місцевих бюджетів на казначейські рахунки у АР Крим та м. Севастополі,  повинні спрямувати перерахування ПДФО до відповідного бюджету за місцезнаходженням (розташуванням) головного підприємства.

Реквізити рахунків для зарахування коштів до бюджету розміщено на сайті ГУ Міндоходів у м. Києві >>>

Джерело: ГУ ДФС у м. Києві

Рубрика: Оподаткування/ПДФО

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДФО»