• Посилання скопійовано

Оподаткування операцій з електронними грошима планують спростити

Кабінет міністрів України планує спростити оподаткування операцій з електронними грошима в цьому році

Оподаткування операцій з електронними грошима планують спростити

Відповідне положення розміщено в плані дерегуляції.

Згідно з документом, спрощений порядок оподаткування повинен бути розроблений Міністерством фінансів, Державною фіскальною службою, а також Міністерством економічного розвитку і торгівлі до ІІІ кварталу 2015 року.

Відзначимо, Національний банк України визначив перелік міжнародних платіжних систем, що відповідають вимогам НБУ. До переліку увійшли системи: Юністрім, Visa International, CONTACT, Western Union, MoneyGram, Юніон Кард, Анелік, Золота Корона, Interexpress, American Express, Xpress Money, Coinstar Money Transfer, MasterCard International, Міжнародні Грошові Перекази ЛІДЕР, BLIZKO, MONEY EXCHANGE, Faster, Caspian Money Transfer, RIA Financial Services (RIA Money Transfer), MEEST, “Бліц”, IntelExpress, Хазрі, China UnionPay.

Раніше також повідомлялося, що 25 липня 2014 року, набрали чинності встановлені Національним банком України обмеження суми переказу електронних грошей між фізособами з передплатних карток на рівні 4 тис. грн на місяць.

 

Джерело: УНІАН

Рубрика: Оподаткування/ПДФО

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДФО»