• Посилання скопійовано

Як сплачують ПДФО за найманих осіб структурні підрозділи

ПДФО, який сплачується податковим агентом-юрособою, зараховується до відповідного місцевого бюджету за її місцезнаходженням

Як сплачують ПДФО за найманих осіб структурні підрозділи

Податківці у листі від 17.07.2014 р. № 4674/П/99-99-17-02-01-14 нагадали, що ПДФО, який сплачується податковим агентом юридичною особою (її філією, відділенням, іншим відокремленим підрозділом) чи представництвом нерезидента - юрособи, зараховується до відповідного місцевого бюджету за її місцезнаходженням (розташуванням) в обсягах податку, нарахованого на доходи, що сплачуються фізичній особі.

Суми ПДФО, нараховані відокремленим підрозділом на користь фізосіб, за звітний період перераховуються до місцевого бюджету за місцезнаходженням такого відокремленого підрозділу.

У разі якщо відокремлений підрозділ не уповноважений нараховувати (сплачувати) ПДФО, за такий відокремлений підрозділ усі обов'язки податкового агента виконує юрособа. Податок на доходи, нарахований працівникам відокремленого підрозділу, перераховується до місцевого бюджету за місцезнаходженням відокремленого підрозділу.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/ПДФО

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДФО»