• Посилання скопійовано

Екскурсії від профспілки: що з ПДФО?

Податківці розповіли, як оподатковується вартість екскурсій (відвідувань музеїв), що організовуються для членів профспілки та членів їх сімей і оплачуються за рахунок коштів такої профспілки

Екскурсії від профспілки: що з ПДФО?

ДФСУ у листі від 05.04.2017 р. №7080/6/99-99-13-02-03-15 роз'яснила, що вартість екскурсій (відвідувань музеїв), що організовуються для членів профспілки та членів їх сімей і оплачуються за рахунок коштів профспілки, включається до їх загального місячного (річного) оподатковуваного доходу як додаткове благо та оподатковується ПДФО і військовим збором на загальних підставах. Але це за умови персоніфікації кожного учасника заходів.

Якщо ж у профспілки відсутня об’єктивна можливість здійснення персоніфікації зазначених осіб, то вартість таких екскурсій не є об’єктом оподаткування ПДФО і військовим збором.

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: ДФСУ

Рубрика: Оподаткування/ПДФО

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДФО»