• Посилання скопійовано

Кому ДФС може надати інформацію про доходи фізособи?

Податківці надали роз'яснення щодо можливості отримання інформації про доходи фізособи від ДФС

Кому ДФС може надати інформацію про доходи фізособи?

ДФС у Тернопільській області повідомляє, що персональні дані фізосіб - платників податків із Держреєстру фізосіб - платників податків є інформацією з обмеженим доступом.

Без згоди фізособи - платника податків її персональні дані можуть передаватися у таких випадках, зокрема:

1) за рішенням суду;

2) коли передача персональних даних прямо передбачена законом України і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини, зокрема, органам державної виконавчої служби на їх письмову вимогу з питань виконання рішень судів та рішень, що підлягають примусовому виконанню відповідно до Закону «Про виконавче провадження», щодо персональних даних фізособи з ДРФО.

На сьогодні відповідно до Порядку надання інформації ДФСУ на запити органів держвиконавчої служби та приватних виконавців, затвердженого спільним наказом Мін'юсту, Мінфіну від 13.12.2016 р. №3639/5/1085, ДФС надає на запити органів державної виконавчої служби інформацію з ДРФО, зокрема, про джерела отримання доходів боржників - фізосіб.

***

Читайте також: Платники податків можуть отримати інформаційно-довідкові послуги ДФС в режимі оnline

Джерело: ДФC у Тернопільській області

Рубрика: Оподаткування/ПДФО

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДФО»