• Посилання скопійовано

Оплата за векселями здійснюватиметься щороку протягом 5 років по 20 % від суми векселя

Сума, на яку видаватиметься вексель, розподілена на рівні частини, на кожну з яких видаватиметься окремий вексель з терміном платежу 1, 2, 3, 4 і 5 років

Оплата за векселями здійснюватиметься щороку протягом 5 років по 20 % від суми векселя

Міндоходів у Донецькій області нагадало, що тимчасово до 1 січня 2013 року за заявою платників ПДВ передбачено здійснювати бюджетне відшкодовування сум податку на додану вартість шляхом видачі фінансових казначейських векселів.

Термін обігу паперів - до п'яти років, прибутковість - до 5 %. Оплата за векселями здійснюватиметься щороку протягом п'яти років по 20 % від суми векселя. Тобто сума, на яку видаватиметься вексель, розподілена на рівні частини, на кожну з яких видаватиметься окремий вексель з терміном платежу 1, 2, 3, 4 і 5 років.

Порядок надання, обігу, обліку та сплати по фінансових казначейських векселях затверджено КМУ.

Ведення реєстру векселів здійснюється Державною казначейською службою України.

Крім цього, зазначено, що платник податку має право сплачувати суми будь-яких узгоджених грошових зобов'язань, що сплачуються до держбюджету, шляхом пред'явлення для сплати фінансового казначейського векселя (не раніше настання строку платежу, визначеного у векселі).

 

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»