• Посилання скопійовано

Кабмін продовжив видачу фінансових казначейських векселів

Кабмін вирішив продовжити видачу фінансових казначейських векселів до 1 січня 2015 року

Кабмін продовжив видачу фінансових казначейських векселів

Кабмін вніс зміни до своєї постанови від 21.08.2013 №683 "Деякі питання випуску фінансових казначейських векселів". Змінами, зокрема, передбачається продовження до 1 січня 2015 року видачі платникам податку фінансових казначейських векселів строком обігу до 5 років з дохідністю 5% річних для відшкодування з бюджету сум ПДВ.

Крім цього, визначено, що постанова №683 в частині відшкодування з бюджету сум ПДВ шляхом отримання фінансового казначейського векселя застосовується після набрання чинності законом, яким вносяться зміни до ПКУ щодо продовження строку видачі органами, що здійснюють казначейське обслуговування бюджетних коштів, фінансових казначейських векселів (Постанова КМУ від 29.01.2014 р. №41).

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»