• Посилання скопійовано

Кабмін змінив обсяги ліків, що звільняються від ПДВ на період АТО

Уряд вніс зміни до чинних обсягів лікарських засобів та медичних виробів, що звільняються від обкладання податком на додану вартість

Кабмін змінив обсяги ліків, що звільняються від ПДВ на період АТО

Кабмін розпорядженням від 26.10.2016 р. № 782-р вніс зміни у додаток до розпорядження КМУ від 27.05.2015 р. № 544 “Про обсяги лікарських засобів та медичних виробів, операції з ввезення яких на митну територію України та постачання на митній території України звільняються від обкладення податком на додану вартість на період проведення антитерористичної операції та/або запровадження воєнного стану”.

Рішення прийняте для додаткового формування 30 тисяч загальновійськових індивідуальних медичних аптечок для потреб Збройних Сил України. 

Зокрема, документом передбачено внесення змін до обсягів лікарських засобів та медичних виробів, операції з ввезення яких на митну територію України та постачання на митній території України звільняються від обкладання податком на додану вартість на період проведення антитерористичної операції та/або запровадження воєнного стану.

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»