• Посилання скопійовано

Особливості оподаткування ПДВ постачання товарів оборонного призначення

Податківці розповіли, в яких випадках оподатковується ПДВ постачання товарів оборонного призначення

Особливості оподаткування ПДВ постачання товарів оборонного призначення

Податківці у листі від 05.10.2016 р. №10544/Л/99-99-15-03-02-14 нагадали, що платник ПДВ при здійсненні операції з постачання товарів/послуг (у тому числі з виконання дослідних робіт оборонного призначення та створення нематеріальних активів і виконання робіт з ремонту та модернізації озброєння та військової техніки під час виконання державного оборонного замовлення) включає ПДВ до складу вартості (ціни) таких товарів/послуг та сплачує суму податку до бюджету, крім випадків, коли така операція звільняється від оподаткування ПДВ відповідно до норм ПКУ.

Операції з ввезення на митну територію України та постачання на митній території України (в тому числі виробленої на митній території України) продукції оборонного призначення звільняються від оподаткування ПДВ незалежно від того, хто виробляє та закуповує таку продукцію, якщо закупівля відбувається для АТО.

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: ДФСУ

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»