• Посилання скопійовано

Помилка в рядку Х розділу А податкової накладної: чи можна виправити?

ДФС повідомила, що рядок Х «Дані щодо зворотної (заставної) тари» розділу А податкової накладної виправленню не підлягає

Помилка в рядку Х розділу А податкової накладної: чи можна виправити?

Податківці  у загальнодоступному ресурсі "ЗІР" (підкатегорія 101.17) нагадують, що у разі здійснення коригування сум податкових зобов’язань, а також при виправленні помилок, допущених при складанні податкової накладної, не пов’язаних із зміною суми компенсації вартості товарів/послуг, слід скласти розрахунок коригування до податкової накладної.

Проте відповідно до форми розрахунку коригування, показник щодо зворотної (заставної) тари в розрахунку коригування відсутній.

Отже, рядок Х «Дані щодо зворотної (заставної) тари» розділу А податкової накладної виправленню не підлягає.

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»