• Посилання скопійовано

Кабмін хоче створити пільги для ПДВ на ввезення обладнання для окремих сфер

Уряд шукає рішень для того, щоби передбачити пільги для ПДВ під час ввозу обладнання для окремих сфер

Кабмін хоче створити пільги для ПДВ на ввезення обладнання для окремих сфер

Про це заявив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час роботи Другої міжнародної торгово-промислової конференції «Зони вільної торгівлі: можливості та виклики для України та партнерів» у п'ятницю.

"Зараз ми думаємо над тим, щоб у Бюджеті-2017 року створити пільги з ПДВ на ввезене обладнання", - повідомив Прем’єр-міністр.

Пропонується здійснити реструктуризацію цього платежу протягом 36 місяців.

"Не коли ви ввозите і маєте одразу заплатити 20%, і це буде означати, що ви маєте на 20% більше інвестувати, а щоби ви ввезли обладнання - ми подумаємо, для яких секторів - отримали розстрочення платежу по ввізному ПДВ, поставили своє обладнання і почали працювати", - зазначив Голова Уряду, звертаючись до представників бізнесу.

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»