• Посилання скопійовано

Як визначити податковий кредит за фінлізингом при касовому методі

Податківці роз'яснили порядок визначення податкового кредиту при отриманні об'єкта лізингу підприємством, яке застосовує касовий метод податкового обліку

Як визначити податковий кредит за фінлізингом при касовому методі

ДФС у м. Києві у листі від 23.01.2017 р. №1252/10/26-15-12-01-18 розглянула питання щодо порядку визначення податкового кредиту при отриманні об'єкта лізингу підприємством, яке застосовує касовий метод податкового обліку, та повідомила.

Платники ПДВ, які здійснюють постачання, передачу, розподіл електричної та/або теплової енергії, за операціями з отримання майна у фінансовий лізинг визначають дату формування податкового кредиту за касовим методом, якщо вартість такого об'єкта фінансового лізингу включається до тарифу на електричну та теплову енергію та відповідні податкові накладні зареєстровані в Єдиному реєстрі податкових накладних.

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»