• Посилання скопійовано

Інформація про результат розгляду Таблиці не впливає на рішення комісії ДФС про реєстрацію ПН/РК

До ДФС подано Додаток до критеріїв оцінки ступеня ризиків, достатніх для зупинення реєстрації ПН/РК в ЕРПН. Отримано квитанцію з інформацією, що дані з Таблиці даних платників податків не враховані. Чи означає це, що за зупиненою ПН буде прийнято рішення про відмову у реєстрації?

Інформація про результат розгляду Таблиці не впливає на рішення комісії ДФС про реєстрацію ПН/РК

ДФС у м. Києві пояснює, що у разі отримання квитанції про зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Реєстрі платник має право надати пояснення у вигляді Повідомлення щодо подачі документів про підтвердження реальності здійснення операцій по відмовленим ПН/РК за формою J(F)1312602 (далі - Повідомлення). 

Для упередження в подальшому зупинення реєстрації ПН/РК, платник може подати ДФС інформацію у вигляді Таблиці даних платника податків за встановленою формою J(F)1312301 (далі – Таблиця).

Повідомлення та Таблиця можуть бути сформовані та надіслані через особистий кабінет «Електронного кабінету платника»

Підтвердженням про отримання Таблиці є перша квитанція (квитанція про доставку). Після обробки та розгляду Комісією ДФСУ Таблиці платнику протягом 5-ти робочих днів направляється друга квитанція, в якій зазначається інформація про результат розгляду (врахування /неврахування інформації). 

Рішення про реєстрацію або відмову в реєстрації ПН/РК приймається Комісією після розгляду Повідомлення та надсилається платнику податку протягом 5-ти робочих днів, що настають за днем отримання пояснень та документів.

При цьому інформація про результат розгляду Таблиці (врахування/неврахування) на рішення Комісії про реєстрацію або відмову в реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в ЄРПН не впливає.

Нагадаємо, що в рубриці «ПЛАТНИКІВ ЦІКАВИТЬ» на сторінці ДФС у м. Києві у facebook публікуються відповіді на актуальні питання платників у сфері оподаткування.  Щоб задати власне, питання достатньо перейти за посиланням>>

Усі новини на тему>> 

Джерело: ДФС у м. Києві

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»