• Посилання скопійовано

Як змінити напрям узгодженого бюджетного відшкодування ПДВ

Податківці у новому листі розглянули питання щодо можливості зміни напрямку узгодженого бюджетного відшкодування ПДВ з зарахуванням коштів на рахунок платника податків

Як змінити напрям узгодженого бюджетного відшкодування ПДВ

ДФСУ у листі від 21.12.2017 р. №3074/6/99-99-15-03-02-15/ІПК нагадує, що у разі виникнення у платника податку необхідності зміни напряму узгодженого бюджетного відшкодування, такий платник податку має право подати відповідну заяву до контролюючого органу, який не пізніше наступного робочого дня з дня отримання такої заяви зобов'язаний внести відповідні дані до Реєстру заяв про повернення суми бюджетного відшкодування.

Зміна напряму узгодженого бюджетного відшкодування за рішенням платника податку здійснюється шляхом подання до контролюючого органу уточнюючого розрахунку до декларації за звітний (податковий) період, в якому було задеклароване таке бюджетне відшкодування.

Такий уточнюючий розрахунок подається за формою, встановленою на дату його подання з урахуванням строків давності, визначених статтею 102 ПКУ.

***

Читайте також: 

Податковий кредит та бюджетне відшкодування ПДВ за передоплатою за товари/послуги 

Чи треба доводити право на бюджетне відшкодування з ПДВ?  

 

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: ДФСУ

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»