• Посилання скопійовано

Помилково складену податкову накладну не потрібно відображати в декларації з ПДВ

Податківці надали роз'яснення щодо необхідності відображення у податковій декларації з ПДВ податкової накладної, яка складена без факту здійснення господарської операції

Помилково складену податкову накладну не потрібно відображати в декларації з ПДВ

ДФСУ у листі від 29.12.2017 р. №3225/6/99-99-15-03-02-15/ІПК зазначають, що обсяги постачання товарів/послуг і сума ПДВ, указані в податковій накладній, яка складена без факту здійснення господарської операції, не підлягають відображенню в податковій декларації з ПДВ.

А отже, розрахунок коригування до податкової накладної, складений без факту здійснення господарської операції, також не підлягає відображенню в декларації з ПДВ.

***

Читайте також:

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: ДФСУ

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»