• Посилання скопійовано

Як правильно заповнити розрахунок коригування до ПН? Відеороз'яснення від ДФС (оновлено)

Питання заповнення розрахунку коригування до ПН виявилось одним з найбільш актуальних серед платників податків. З огляду на це, київські податківці оприлюднили відеороз'яснення на цю тему

ДФС у м. Києві оприлюднила відеороз'яснення про порядок складання розрахунку коригування до податкової накладної з ПДВ.

 

UPD 13.04.2018Зверніть увагу! Податківці оновили відео та приклади заповнення РК

У відео ДФСУ навела нові приклади заповнення РК. За ними у графі 8 та 10 першого рядка відповідних РК (для анулювання рядка ПН залежно від причини) слід зазначати саме значення графи 7 та 6 ПН без знака "мінус". Відповідно приклади від ДФС у м. Києві, зазначені раніше у презентації, складені неправильно. Врахуйте ці моменти при складанні своїх РК!

До того ж податківці у відео вказали, що алгоритми складання РК в цих трьох випадках зазначено у підкатегорії 101.15 ресурсу "ЗІР". Про це ми писали тут.

">

Нагадаємо, що минулого тижня київські податківці провели безкоштовний семінар на тему «Зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних». Про що йшлося на цьому семінарі —  читайте тут>> 

Також ДФС у м. Києві запрошує взяти участь у черговому семінарі на цю тему 12 квітня. Докладніше>>

Джерело: ДФС у м. Києві

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»