• Посилання скопійовано

15 число або останній день місяця припадають на вихідний або неробочий день: як бути з реєстрацією ПН?

Якщо 15 число або останній день місяця припадають на вихідний, святковий або неробочий день, такий день вважається операційним днем для реєстрації ПН та РК в ЄРПН

15 число або останній день місяця припадають на вихідний або неробочий день: як бути з реєстрацією ПН?

ДФС у Дніпропетровській області повідомляє, що п. 3 постанови КМУ № 1246  встановлено, що частина дня, протягом якої здійснюються прийняття від платників ПДВ податкових накладних та/або розрахунків коригування та їх реєстрація або зупинення реєстрації, триває у робочі дні з 8-ї до 20-ї години.

Технічне обслуговування та регламентні роботи, що потребують зупинки ЄРПН, не проводяться протягом операційного дня, крім аварійних випадків.

Якщо 15 число або останній день місяця припадають на вихідний, святковий або неробочий день, такий день вважається операційним днем.

 

Від редакції

В грудні 2018 року останній день, 31 число, є неробочим днем. Але за Порядком №1246 цей день буде операційним для реєстрації ПН та РК. Але з 29 до 31 грудня банки не будуть працювати. Про це ми повідомляли тут. Тому поповнити рахунок в СЕА ПДВ слід буде заздалегідь.

Джерело: ДФС у Дніпропетровській області

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»