• Посилання скопійовано

Куди звертатися платникам ПДВ м. Києва щодо заблокованих ПН?

З 19 лютого 2019 року у ДФС м. Києва буде додатково чергувати фахівець з питань формування повідомлень та документів для розблокування ПН

Куди звертатися платникам ПДВ м. Києва щодо заблокованих ПН?

ДФС у м. Києві інформує, що у зв’язку з численною кількістю звернень платників, починаючи з 19 лютого 2019 р. у ДФС у м. Києві буде додатково чергувати фахівець, який буде консультувати з питань формування повідомлень та документів щодо підтвердження реальності здійснення госпоперації щодо податкових накладних/розрахунках коригувань в ЄРПН, реєстрацію яких зупинено.

Консультації надаються щоденно (у робочі дні):

  • з понеділка по четвер з 17:00 до 18:00;
  • у п'ятницю з 15:45 до 16:45 години в Центрі обслуговування платників  ДФС у м. Києві (м. Київ, вул. Шолуденка, 33/19).

Крім того, з метою оперативного розгляду питань столичних платників податків, пов’язаних з зупиненням реєстрації ПН/РК в ЄРПН можна звертатися до столичного call-центру за телефоном: (044) 454-70-11 (з 9:00 до 18:00 з понеділка по четвер, з 9 до 16:45 у п’ятницю (перерва з 13:00 до 13:45)). 

Джерело: ДФС у м. Києві

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»