• Посилання скопійовано

ДПС націлена позбавляти платників ПДВ «незаконного» відшкодування ПДВ

Київські податківці продовжують викриття зловживань незаконного відшкодування ПДВ

ДПС націлена позбавляти платників ПДВ «незаконного» відшкодування ПДВ

ДПС у м. Києві  інформує, що співробітники управління з питань запобігання та виявлення корупції спільно з працівниками управління спеціальних перевірок Департаменту податкових перевірок, трансфертного ціноутворення та міжнародного оподаткування Головного управління ДПС у м. Києві продовжують виявляти та упереджувати незаконні спроби бюджетного відшкодування податку на додану вартість.

Так, аналізуючи фінансово-господарську діяльності ТОВ «Л» встановлено, що зазначене підприємство відобразило у розрахунку бюджетного відшкодування податку на додану вартість суму ПДВ по взаємовідносинах з ТОВ «Б», а саме, суборенду транспортних засобів та майна, а також придбання транспортного засобу. Такі дії дали змогу ТОВ «Л» сформувати від’ємне значення з податку на додану вартість та заявити до бюджетного відшкодування суму у розмірі 9,7 млн. гривень. При цьому, ТОВ «Л» не надало підтверджуючих документів щодо використання орендованих активів у власній господарській діяльності та оплати придбаного транспортного  засобу.

За результатами проведеної документальної позапланової виїзної перевірки складено акт та упереджено бюджетне відшкодування податку на додану вартість на суму 9,7 млн гривень.

***

Джерело: ДПС у м. Києві

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»