• Посилання скопійовано

Гетманцев отримав відповідь ДПС про долю ще 31 скарги щодо заблокованих ПН

Гетманцев розповів про чергові результати звернень платників податків з приводу блокування ПН/РК. З 31 скарги 8 рішень прийняті на користь платників ПДВ

Гетманцев отримав відповідь ДПС про долю ще 31 скарги щодо заблокованих ПН

Нагадаємо, що ще 27 серпня Гетманцев розмістив пост у своєму профілі в Facebook щодо передання отриманих за тиждень скарг до ДПС.

2 жовтня Гетманцев в своєму Телеграм-каналі навів перші результати відпрацювання ДПС звернень платників щодо порушень при реєстрації ПН або віднесення підприємства до ризикових.

А 16 жовтня з'явився новий пост в Телеграм-каналі щодо результатів по ще 31 скарзі (мовою оригіналу):

"Продолжаем отрабатывать обращения плательщиков относительно нарушений при регистрации НН или отнесения предприятия к рисковым. 

Из 31 жалобы:
⁃  по 8, решения уже приняты в пользу налогоплательщика; 
⁃ по 18, направлены каждому плательщику разъяснения о необходимых действиях, в зависимости от стадии обжалования решений ГНС;
⁃ по 5 предприятиям, отнесенных к рисковым, направлены письма разъяснения по их ситуации и необходимости предоставить дополнительную информацию.
Каждый заявитель получил соответствующее уведомление в контексте его вопроса."

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»