• Посилання скопійовано

Скільки ПН було заблоковано київськими податківцями?

З початку року СМКОР зупинено реєстрацію більш ніж 125 тисяч ПН, що становить 0,4 % від загальної кількості поданих на реєстрацію. Сума ПДВ по таких податкових накладних становить 2 673 мільйонів гривень

Скільки ПН було заблоковано київськими податківцями?

«За січень – липень 2021 року  столичними платниками подано на реєстрацію близько 32 мільйонів податкових накладних на суму ПДВ майже 190 мільярдів гривень. У середньому,  це – близько 200 тисяч податкових накладних щодня», – повідомила заступник начальника Головного управління ДПС у м. Києві Олена Крупнова.

З початку року СМКОР зупинено реєстрацію більш ніж 125 тисяч податкових накладних, що становить 0,4% від загальної кількості поданих на реєстрацію. Сума ПДВ по таких податкових накладних становить 2 673 мільйонів гривень, або 1,4% від загальної суми ПДВ поданих на реєстрацію.

По ризиковим суб’єктам господарювання зупинено понад 40 тисяч податкових накладних (або 31,9% від загальної кількості зупинених) на суму 1 547 мільйонів гривень (або 57,9% від загальної суми ПДВ по зупинених накладних).

Також, протягом семи місяців 2021 року Комісією Головного управління ДПС у м. Києві з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в ЄРПН, за результатами моніторингу виявлено 1 723 суб’єкти господарювання, що підпадають під критерії ризиковості.

Звертаємо увагу, що з контактними номерами телефонів, для отримання консультацій щодо алгоритму дій при зупинці реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, можна ознайомитися за посиланням.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: ДПС у м. Києві

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»