• Посилання скопійовано

Як складається ПН на постачання тютюнових виробів за максимальними роздрібними цінами?

На продаж тютюну за МРЦ доцільно складати окрему ПН з урахуванням таких особливостей: у другій частині її порядкового номера проставити код «6»; в графі 7 табличної частини вказується МРЦ такої тютюнової продукції

Як складається  ПН на постачання тютюнових виробів за максимальними роздрібними цінами?

Податківці у підкатегорії 101.16 ЗІР зауважили, що за операціями з постачання тютюнових виробів, тютюну та промислових замінників тютюну, рідин, що використовуються в електронних сигаретах (далі – тютюнова продукція), для яких встановлені максимальні роздрібні ціни, складання податкових накладних виробниками такої продукції та суб’єктами господарювання, які пов’язані відносинами контролю з виробниками, доцільно складати окрему податкову накладну з урахуванням таких особливостей:

  • у другій частині порядкового номера такої податкової накладної код «6»;
  • в графі 7 табличної частини податкової накладної «Ціна постачання одиниці товару/послуги або максимальна роздрібна ціна товарів без урахування податку на додану вартість» вказується МРЦ такої тютюнової продукції.

При здійсненні операцій з постачання тютюнової продукції, до якої застосовується режим звільнення від оподаткування ПДВ, податкова накладна складається у загальновстановленому порядку. У графі 7 табличної частини такої податкової накладної «Ціна постачання одиниці товару/послуги або максимальна роздрібна ціна товарів без урахування податку на додану вартість» вказується ціна тютюнової продукції, визначена договором на її постачання.

***

 

 

 

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»