• Посилання скопійовано

Уряд звільнив від сплати ПДВ і ввізного мита товари для енергетики та забезпечення тепла

Кабмін звільнив від мита та ПДВ генератори, електрогенераторні установки, акумулятори електричні, обігрівачі та інші товари відповідної групи. Таке рішення було прийнято на засіданні 8 листопада

Уряд звільнив від сплати ПДВ і ввізного мита товари для енергетики та забезпечення тепла

Денис Шмигаль на засіданні Уряду 8 листопада повідомив, що Кабмін на поточному засіданні затвердить постанову, завдяки якій від сплати ПДВ та ввізного мита звільнять важливі для проходження цього опалювального сезону товари. 

Йдеться про газогенератори, електричні двигуни та генератори, електрогенераторні установки та обертові електричні перетворювачі, трансформатори, електричні акумулятори, електричні водонагрівачі та обігрівачі, а також деякі інші товари для енергетики та забезпечення тепла.

Це важливо, щоби зараз прискорити ремонти, покращити забезпечення світлом і теплом, задовольнити попит населення, а також зменшити ціни на відповідну продукцію.

Згодом Железняк у своєму Телеграм-каналі повідомив про прийняття відповідного рішення КМУ та виклав текст проєкту Постанови.

Самої ж затвердженої Постанови наразі немає. Про це повідомимо окремо. 

 

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»