• Посилання скопійовано

Податок на невикористаний дохід неприбуткових організацій скасовується

Неприбуткові установи та організації у звіті за І квартал 2014 року не повинні визначати суму невикористаного доходу за минулий рік та сплачувати податок на прибуток із суми, яка перевищує 25% загального доходу

Податок на невикористаний дохід неприбуткових організацій скасовується

Міндоходів у Львівській області нагадує, що неприбуткові установи та організації, перелік яких визначено пунктом 157.1 Податкового кодексу України (з ознакою неприбутковості 0011), у звіті за І квартал 2014 року не повинні визначати суму невикористаного доходу за минулий рік та сплачувати податок на прибуток із суми, яка перевищує 25% загального доходу за минулий рік. Тобто, такі неприбуткові установи у звіті за І квартал 2014 року не будуть заповнювати рядки 16-23.

Такі зміни до пункту 157.11 Податкового кодексу внесені Законом України від 04.07.2013 року №422-VІІ, який набрав чинності 1 вересня 2013 року.

Джерело: ГУ ДФС у Львівській області

Рубрика: Оподаткування/Податок на прибуток

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Податок на прибуток»