• Посилання скопійовано

Для застосування пільги з податку на прибуток з 2014 року слід подати заяву до 2 грудня 2013 року!

У реєстраційній заяві зазначаються підстави для реєстрації суб'єкта індустрії програмної продукції як суб'єкта, який застосовує особливості оподаткування

Нагадаємо, що з початку цього року і до 1 січня 2023 року, запроваджено пільговий режим оподаткування податком на прибуток суб'єктів індустрії програмної продукції. Ставка податку для вказаних суб’єктів складає           5 відсотків. 

Для отримання свідоцтва про реєстрацію як суб'єкта, який застосовує особливості оподаткування, суб'єкт індустрії програмної продукції повинен  подати до контролюючого органу за своїм місцезнаходженням реєстраційну заяву не пізніш як за 30 календарних днів до початку звітного (податкового) кварталу, з якого зазначений суб'єкт передбачає отримати право на використання особливостей оподаткування.

Таким чином, для застосування пільгового режиму з податку на прибуток у наступному році, платникам слід подати реєстраційну заяву до територіальних органів доходів і зборів до 2 грудня 2013 року.

У реєстраційній заяві зазначаються підстави для реєстрації суб'єкта індустрії програмної продукції як суб'єкта, який застосовує особливості оподаткування.

Суб'єкт індустрії програмної продукції разом з реєстраційною заявою подає фінансову звітність, копії первинних документів (засвідчені підписом платника податку або його посадовою особою та скріплені печаткою (у разі її наявності) чи в електронній формі з дотриманням умови щодо реєстрації електронного підпису підзвітних осіб, якщо такі документи створюються ним в електронній формі), що підтверджують право на використання особливостей оподаткування.

Форма реєстраційної заяви затверджена наказом Міністерства фінансів України від 14.01.2013 № 12 >>>

Джерело: ГУ ДФС у м. Києві

Рубрика: Оподаткування/Податок на прибуток

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Податок на прибуток»