• Посилання скопійовано

Як правильно заповнити платіжки при погашенні заборгованості

При сплаті податків, зборів, митних платежів, ЄСВ в рахунок погашення податкового боргу в розрахунковому документі у полі «Призначення платежу» зазначається код виду платежу – 140

Як правильно заповнити платіжки при погашенні заборгованості

ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві наголошує на правильності заповнення розрахункових  документів на переказ у разі сплати податків, зборів, митних платежів, єдиного соціального внеску тощо відповідно до наказу Міндоходів від 22.10.2013 року №609.

Зокрема, при сплаті податків, зборів, митних платежів, єдиного соціального внеску тощо в рахунок погашення податкового боргу в розрахунковому документі у полі «Призначення платежу» зазначається код виду платежу – 140 (надходження до бюджету коштів у рахунок погашення податкового боргу).

Зверніть увагу на приклад заповнення платіжного документу: 

Поле: призначення платежу *;140; код ЄДРПОУ; призначення платежу.

В разі необхідності для звірки розрахунків з бюджетом Ви можете звернутись до Центру обслуговування платників за адресою: м. Київ, вул. Жилянська, 23 у вікно №6.

Джерело: ДПІ у Голосіївському районі м. Києва ДПС

Рубрика: Оподаткування/Податок на прибуток

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Податок на прибуток»