• Посилання скопійовано

Податок на прибуток за філії сплачує головне підприємство за своїм місцезнаходженням

Податківці нагадують, що з 01.01.2015 р. філії не є самостійними платниками податку на прибуток. А отже, податок на прибуток за них сплачує головне підприємство за своїм місцезнаходженням

Податок на прибуток за філії сплачує головне підприємство за своїм місцезнаходженням

ДФСУ у листі від 11.12.2015 р. №26438/6/99-95-42-03-15 нагадує, що з 1 січня 2015 року відокремлені підрозділи юридичної особи не є платниками податку на прибуток.

Починаючи з податкових звітних періодів 2015 року, головне підприємство (юридична особа), яке має у складі відокремлені структурні підрозділи, визначає податкове зобов’язання з податку на прибуток  у податковій декларації в цілому по платнику податку – юридичній особі з урахуванням показників діяльності структурних підрозділів.

При цьому податок на прибуток сплачується головним підприємством за його місцезнаходженням.

Усі новини на тему>>>

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/Податок на прибуток

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Податок на прибуток»