• Посилання скопійовано

Затверджено перелік товарів, на вартість яких на період АТО не проводиться коригування фінрезультату

Кабмін затвердив перелік товарів, робіт, послуг, вартість яких на період АТО включається до інших витрат звичайної діяльності, або на вартість яких не проводиться коригування фінрезультату до оподаткування

Затверджено перелік товарів, на вартість яких на період АТО не проводиться коригування фінрезультату

Кабмін постановою від 26.10.2016 р. № 758 затвердив Перелік товарів, виконаних робіт, наданих послуг за кодами згідно з Державним класифікатором продукції та послуг ДК 016:2010, вартість яких на період проведення антитерористичної операції включається до інших витрат звичайної діяльності або на вартість яких не проводиться коригування фінансового результату до оподаткування.

До цього переліку входять:

  • спеціальні засоби індивідуального захисту,
  • технічні засоби спостереження,
  • лікарські засоби,
  • засоби особистої гігієни,
  • продукти харчування,
  • предмети речового забезпечення, які добровільно передані Збройним Силам, іншим утвореним відповідно до законів України військовим формуванням, що утримуються за рахунок коштів держбюджету.

Переглянути весь перелік>>

На думку Уряду, це дозволить тимчасово, на період проведення антитерористичної операції, суб'єктам господарювання, які надають благодійну допомогу учасникам АТО, отримати податкову пільгу зі сплати податку на прибуток. 

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Оподаткування/Податок на прибуток

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Податок на прибуток»