• Посилання скопійовано

Уряд привів окремі акти КМУ у відповідність до Податкового кодексу

Зокрема, визнано такою, що втратила чинність, постанову, якою затверджено порядок переходу на подання спрощеної декларації з податку на прибуток платників, які застосовують ставку 0%, та форму такої декларації

Уряд привів окремі акти КМУ у відповідність до Податкового кодексу

Кабмін постановою від 30.11.2016 р. № 868 визнав такою, що втратила чинність постанову Кабінету Міністрів України від 15.02.2012 р. № 98 “Питання переходу платників податку на прибуток підприємств, який оподатковується за нульовою ставкою відповідно до пункту 154.6 статті 154 Податкового кодексу України, до подання спрощеної податкової декларації”.

Цією постановою затверджено порядок переходу на подання спрощеної декларації з податку на прибуток платників, які застосовують ставку 0 відсотків, та форму такої декларації.

Постанова №98 скасовується, оскільки відповідна норма ПКУ з 1 січня 2016 р. втратила чинність.

На підставі: Урядовий портал

Рубрика: Оподаткування/Податок на прибуток

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Податок на прибуток»