• Посилання скопійовано

Відображаємо у декларації з прибутку та фінзвітності дохід від перерахунку податків за попередні роки

ДФС розглянула питання щодо відображення доходу, отриманого від перерахунку податкового зобов'язання з плати за землю за попередні роки, в декларації з податку на прибуток

Відображаємо у декларації з прибутку та фінзвітності дохід від перерахунку податків за попередні роки

ДФС у Херсонській області в індивідуальній податковій консультації від 03.05.2017 р. №37/ІПК/21-22-12-04-21 звертає увагу, що нормами ПКУ не передбачено коригування фінансового результату до оподаткування на різниці, що виникають в результаті перерахунку зобов'язань зі сплати податків і зборів за минулі періоди. Тобто такі операції відображаються згідно з правилами бухобліку при формуванні фінансового результату.

Отриманий дохід від перерахунку завищених податкових зобов'язань з плати за землю за попередні роки слід віднести до категорії інших доходів:

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: ДФС у Херсонській області

Рубрика: Оподаткування/Податок на прибуток

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Податок на прибуток»