• Посилання скопійовано

Є запитання щодо декларування податку на прибуток? «Гаряча» лінія від ДФС

Сьогодні, 20 вересня, з 14.00 до 16.00 Державна фіскальна служба у редакції «Вісника» проведе «гарячу» телефонну лінію на тему «Декларування податку на прибуток підприємств»

Є запитання щодо декларування податку на прибуток? «Гаряча» лінія від ДФС

На запитання платників відповідатиме Світлана КВОЧКІНА, заступник начальника Управління — начальник відділу методології податку на прибуток підприємств Управління вдосконалення методології податку на прибуток підприємств  Департаменту методологічної та нормотворчої роботи  ДФС України.

Свої запитання ви можете поставити за номером «гарячої» телефонної лінії — (044) 501-06-42 або залишити на сайті за посиланням.

Джерело: Вісник. Офіційно про податки

Рубрика: Оподаткування/Податок на прибуток

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Податок на прибуток»