• Посилання скопійовано

Чи існують особливі умови для включення недержавних пенсійних фондів до Реєстру?

Порядком не передбачено включення, зокрема, недержавних пенсійних фондів до Реєстру, починаючи зі звітних (податкових) періодів, які минули

Чи існують особливі умови для включення недержавних пенсійних фондів до Реєстру?

ДФС у м. Києві звертає увагу, що Порядок ведення Реєстру неприбуткових установ та організацій, включення/виключення до/з Реєстру неприбуткових установ та організацій затверджено Постановою КМУ від 13.07.2016 р. №440 (далі – Порядок).

Згідно з п. 6 зазначеного Порядку включення неприбуткових установ та організацій до Реєстру здійснюється на підставі поданої заяви, при цьому Порядком не передбачено включення, зокрема, недержавних пенсійних фондів до Реєстру починаючи із звітних (податкових) періодів, які минули.

Тобто, включення недержавних пенсійних фондів до Реєстру неприбуткових установ та організацій здійснюється відповідно до вимог Порядку.

З зазначеного питання надано роз’яснення Міністерства фінансів України, надіслане листом ДФСУ від 27.05.2019 р. №16693/7/99-99-12-02-04.

Джерело: ДФС у м. Києві

Рубрика: Оподаткування/Податок на прибуток

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Податок на прибуток»