• Посилання скопійовано

Немає коду нерезидента: як заповнити додаток ПН до декларації з податку на прибуток?

Поле «Код нерезидента в країні резиденції» додатка ПН до декларації заповнюється за наявності інформації про код нерезидента, у випадку відсутності інформації поле заповнюється з прокресленням

Немає коду нерезидента: як заповнити додаток ПН до декларації з податку на прибуток?

Податківці у підкатегорії 101.20.02 "ЗІР" зазначають, що додаток ПН до податкової декларації з податку на прибуток підприємств, форма якої затверджена наказом Мінфіну № 897, заповнюється окремо по кожному нерезиденту, якому виплачуються доходи із джерелом їх походження з України.

У додатку ПН до Декларації зазначаються такі відомості про нерезидента:

  • повне найменування нерезидента, місцезнаходження нерезидента, що зазначені у контракті/договорі;
  • назва країни резиденції нерезидента, код країни резиденції – відповідно до Статистичної класифікації країн світу, затвердженої наказом Держстату № 426 (із змінами), або назва вільної економічної зони;
  • відмітка про наявність офшорного статусу – у разі наявності офшорного статусу відповідно до пп. 14.1.122-1 ПКУ;
  • код нерезидента в країні резиденції.

Поле «Код нерезидента в країні резиденції» додатка ПН до Декларації заповнюється за наявності інформації про код нерезидента, у випадку відсутності інформації поле заповнюється з прокресленням.

 

 

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Оподаткування/Податок на прибуток

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Податок на прибуток»